Vårt företag, som ser det som sin viktigaste prioritet att erbjuda de bästa produkterna till våra värderade kunder, levererar dem med noggrant fokus på storlek, färg, smak och produktbehandling.
Tomater som odlas och skördas mellan juni-september. Skördade tomater överförs till torkningsområden inom 24 timmar. Efter torkningsprocessen transporteras tomaterna till anläggningen för produktion. Vanligtvis finns det två huvudkategorier av torkade tomater: soltorkade och halvtorra. Soltorkade tomater är mogna tomater som förlorar det mesta av sitt vatteninnehåll efter att ha tillbringat en majoritet av sin torkningstid i solen. Vanligtvis tillbringar tomater 4–10 dagar i solen för att soltorkningsprocessen ska vara komplett. Körsbärstomater kommer att förlora 88% av sin ursprungliga (färska) vikt, medan större tomater kan förlora upp till 93% under processen. Som ett resultat krävs det mellan 8 till 14 kilogram färska tomater för att göra ett enda kilogram soltorkade tomater.
Både saltade och svavlade soltorkade tomater görs av färska tomater som skördas vid sin mognadspeak. Efter proceduren kommer tomatfrukterna att behålla sitt näringsvärde.
Garanterad försäljning av högkvalitativa jordgubbsvarianter som odlas i jord- och jordlösa växthus.
Vi erbjuder dem förpackade i 250 g, 500 g eller kartonglådor.
syftar till att återställa den naturliga balansen som gått förlorad på grund av felaktiga tillämpningar i det ekologiska systemet, inklusive människovänliga och miljövänliga produktionssystem,